Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması

20.01.2024 531

Faaliyet Haftası Etkinlikleri kapsamında Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması  okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapıldı. Çok tatlı bir rakabet ve heyecanlı yarışmada juri üyelerinin değerlendirme yaptığı zamanlarda Okul Müdürümüz Mehmet Özen, öğretmenimiz Şuayip Mutlu'nun ve öğrencilerimiz ilahileri ile hoş vakit geçirdik. Kızlarda Esila Köklü'nün erkeklerde Süleyman Akkaya'nın kazandığı yarışma müdür beyin salona hitabı ile tamamlanmıştır. Hz.Peygamber(sav.)'in veda hutbesinde, "Ey müminler, size iki emanet bırakıyorum. Onlara sımsıkı sarıldığınız takdirde bir daha asla yolunuzu şaşırmazsınız." buyurduğu iki emanetten biri ve İslam'ın ana kaynağı  Kur'an-ı Kerimi okumak, anlamak, kavramak, hayatımıza uygulamak bizlere nasip olur inşallah...