Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Programımız da bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımız Murat Kaplay Bey´e,Belediye Başkanımız Suphi Daştan Bey´e,Garnizon Komutanımız Nusret  Bayram Bey´e,Cumhuriyet Başsavcımıza,Emniyet  Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ersoy Ceylan Bey´e,Daire Amirlerimize,Şube Müdürümüz Ömer Özdemir Bey´e, Okul Müdürlerimize ve  velilerimize teşekkür ederim.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve  öğrencilerimize teşekkür ederim.

21.03.2017 776