YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

May

Kardeş okulumuz İstanbul Çamlıca Bahçeşehir Kolejinin bizlere yardım ve destekleri devam etmektedir.Bu yıl okulumuza çeşitli kırtasiye malzemeleri,robotik kodlama takımı,ses sistemi,spor malzemeleri gibi öğrencilerimizin kullanacağı daha birçok  malzeme göndermiştir.Kardeş okulumuz Çamlıca Bahçeşehir Kolojine teşekkür ederiz.

May

Ramazan Ayının gelmesiyle beraber sadece Ramazan Ayında kılınan Teravih Namazlarıda başlamış oldu.Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleride bu vesileyle Camilerde buluştular.

May

TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel ve ortaöğretimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak MEB’e bağlı okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Okullarda düzenlenen bu fuarlarla, 5-12. sınıf öğrencilerinin; öğretim programları ve kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapacakları, bu araştırmaların sonuçlarını sergileyebilecekleri, öğrencilerin ve izleyicilerin eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır.Okulumuzda bu yıl gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarında 17 danışman öğretmen 61 görevli öğrenci ile toplamda 25 proje katılımcılara sunulmuştur.Emeği geçen velilerimize,öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

May

2017/2018 Eğitim Öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimiz için veda gecesi düzenledik.

May

Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte okul bahçemizde genel bir temizlik yaptık. Yeşil alanlardaki zararlı otları temizledik. Ağaçların diplerini açarak sulamasını yaptık,bazı ağaçlarımızı budayıp,yeni fidanlar diktik.Ayrıca uygun alanlara çiçekler ektik.Çalışmalara katılan  herkese teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin mesleki yeterliliklerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla Akdağmadeni Vaizimiz Sayın Serdar KILINÇ ´ı öğrencilerimizle buluşturduk.Sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada öğrencilerimiz merak ettikleri soruları ,geleceğe olan planlarını paylaşma imkanı buldular.Bizleri kırmayıp davetimize icabet  eden Sayın Serdar Hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Akdağmadeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen orta öğretim ve liseler arası bahar turnuvasında okulumuz erkek voleybol takımı ilçe birincisi,okulumuz erkek masa tenisi takımı üçüncü olmuştur.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizce  aile ziyaretleri yapıldı.

Nis

Okulumuz öğretmenleri tarafından her branş bazında derslerin kazanım sonu değerlendirmeleri yapılarak öğrenci durumları şubeler bazında incelenmiş,değerlendirme yapılmış ve edinilemeyen kazanımlar için gerekli tedbirler alınması eksik kazanımlara ilişkin konuların öğretmenler tarafından kararlaştırılmıştır.

Nis

Sürekli devamsız öğrencilerin örgün eğitime devam etmelerinin sağlanması ile ilgili olarak öğrenci ile görüşme, veli ziyaretleri gibi çalışmalar yaptık.

Nis

Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte okul bahçemizdeki ağaçların diplerini açarak sulamasını yaptık,bazı ağaçlarımızı budayıp,yeni fidanlar diktik.Ayrıca uygun alanlara çiçekler ektik.Çalışmalara katılan  herkese teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin gelişim dönemi özelliklerini yakından tanımak ve onlarla sağlıklı iletişim kurabilmek aynı zamanda okullarda gelişen teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık üzerine okul rehber öğretmenimiz tarafından öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin , saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için birtakım faaliyetlerde bulunduk.Bu amaçla Akdağmadeni Vaizimiz Sayın Serdar KILINÇ Hocamızı öğrencilerimizle buluşturduk.

Mrt

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılının 2.Döneminde okul idaresi ve okulumuz öğretmenlerince öğrencilerimizin devamsızlık, disiplin ve başarı durumları ile ilgili veli toplantıları düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak amacıyla, yetiştirme ve destekleme kurslarına teşvik edilmesi ile ilgili gerekli bilgilendirme çalışmaları yapıldı.